ZWANGERSCHAPSSHOOT.

ZWANGERSCHAPSSHOOT BOEKEN.

Mommy and daddy to be?

 

De zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw. Het is een tijd vol verwachtingen, emoties en veranderingen. Tijdens deze periode verandert niet alleen het lichaam van een vrouw, maar ook haar geest en ziel.

 

Een zwangerschapsshoot biedt de kans om deze veranderingen op een unieke en artistieke manier vast te leggen. Het is een moment om te koesteren en een herinnering die voor altijd gekoesterd kan worden. Of het nu gaat om het vastleggen van de ronde buik, de liefde van de toekomstige ouders, of de prachtige connectie tussen moeder en kind, zwangerschapsfotografie is een mooie manier om de bijzondere momenten van deze periode vast te leggen.

 

Of je nu voor het eerst zwanger bent of al meerdere kinderen hebt, het laten maken van zwangerschapsfoto’s kan een geweldige ervaring zijn en een waardevolle toevoeging aan je fotoalbum.

 

Een zwangerschapsshoot kan helemaal alleen, met je partner, met het hele gezin of in combinatie van dit alles.

 

Wil jij graag een blijvende herinnering aan je zwangere buik? Dan is zwangerschapsfotografie iets voor jou!

TARIEVEN ZWANGERSCHAPSSHOOT.

MINI SESSIE
1u photoshoot
15 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€200+

PORTRAIT SESSIE
2u photoshoot
25 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€300+

MAXI SESSIE
4u photoshoot
50 bewerkte foto's
2 locaties
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€450+

BOEK JOUW ZWANGERSCHAPSSHOOT

Hou er rekening mee dat je de shoot niet té ver naar het einde inplant in je zwangerschap, aangezien de kans dan groter wordt dat het te laat is. Idealiter kom je best langs als je 7 à 8 maanden zwanger bent, dan is je buik op z’n mooist!

 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om jouw wensen te bespreken en om het juiste moment vast te leggen van jouw zwangerschapsshoot.

 

Op zoek naar een fotograaf om uw zwangerschap in beeld te brengen?
Stuur een mailtje naar info@simonramboer.be

TIPS VOOR EEN GESLAAGDE ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT.

Om er zeker van te zijn dat je een geslaagde zwangerschapsfotoshoot hebt, zijn er een aantal tips die je kunt volgen:

 

  • Kies een locatie die bij je past. Kies een locatie die bij je persoonlijkheid past, of die een bijzondere betekenis heeft. Bijvoorbeeld een locatie waar je vroeger vaak kwam, een mooie locatie in de natuur of een leuk ingerichte studio.

 

  • Kies een geschikte outfit. Kies een outfit die je mooi vindt en die bij de sfeer van de fotoshoot past. Heb je zelf niets in je kast? Kijk dan of je kleding kunt lenen zodat je geen geld hoeft uit te geven aan een nieuwe outfit.

 

  • Maak je geen zorgen over je buik. Als je je zorgen maakt over je buik, zul je dat tijdens de fotoshoot zien. Probeer je te ontspannen en je te laten gaan. De foto’s zullen er dan vanzelf mooier uitzien.

 

  • Wees niet bang om te experimenteren. Wees niet bang om tijdens de fotoshoot te experimenteren. Probeer verschillende poses uit en geniet vooral van het moment.

STUUR EEN BERICHT.