FOTOSTUDIO GERAARDSBERGEN.

Ben je op zoek naar een fotostudio regio Geraardsbergen voor een fotoshoot? Dan help ik je heel graag verder!

STUDIOSHOOT IN GERAARDSBERGEN.

Als beroepsfotograaf beschik ik over een eigen ingerichte fotostudio waar we samen verbluffende foto’s kunnen maken. De fotostudio bevind zich centrum Geraardsbergen, op wandelafstand van het station, en is zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer of eigen transport. Parkeren kan steeds in het straat.

 

De studio zelf is zeer ruim en biedt voldoende ruimte voor zowel kleine als grotere fotosessies. In de studio maak ik gebruik van professionele lichten, achtergronden & studioaccessoires om de juiste sfeer en uitstraling te creëren die past bij jouw visie, zodat we samen tot het gewenste resultaat kunnen komen.

 

Ik nodig je heel graag uit in mijn fotostudio, of je nu op zoek bent naar portretfoto’s, koppelfoto’s, zwangerschapsfoto’s, productfoto’s, of wat dan ook,.. iedereen is steeds welkom!

 

Ook collega fotografen kunnen steeds de studio (inclusief alle materiaal) huren voor hun eigen fotosessies.

BOEK JOUW SHOOT

Als professionele fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van studiofoto’s van de hoogste kwaliteit en sta ik daarbij klaar om je te begeleiden bij het creëren van de meest unieke foto’s.

Wil jij ook adembenemende foto’s laten maken in de studio? Boek dan nu snel jouw persoonlijke studioshoot door een mailtje te sturen naar info@simonramboer.be

TARIEVEN STUDIOSHOOT.

MINI SESSIE
1u photoshoot
15 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€200

PORTRAIT SESSIE
2u photoshoot
25 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€300

MAXI SESSIE
4u photoshoot
50 bewerkte foto's
2 locaties
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€450

STUUR EEN BERICHT.