KOPPELSHOOT.

KOPPELSHOOT BOEKEN

Een koppelshoot is dé perfecte manier om jullie liefde te vieren! Het is een mooie herinnering voor altijd vastgelegd op beeld.

 

Samen kiezen we een mooie plek uit om de shoot te doen. Dit kan jullie favoriete plekje zijn, lekker knus bij jullie thuis, in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie die we samen bedenken.

Of jullie nu op zoek zijn naar een casual, romantische of avontuurlijke sfeer, ik zorg ervoor dat jullie jezelf kunnen zijn. Omringt door elkaar zal ik jullie liefde op de mooiste manier vastleggen.

 

Voorbereiding op deze liefdevolle shoot

 

Om de beste resultaten te krijgen tijdens de fotoshoot, is een goede voorbereiding belangrijk. Hier zijn een paar tips om jullie te helpen:

 

– Kies kleding die bij jullie persoonlijkheid past en die jullie comfortabel vinden. Vermijd drukke prints en felle kleuren die afleiden van jullie connectie.

 

– Denk na over de locatie. Willen jullie binnen of buiten foto’s maken? Of misschien op een speciale plek die voor jullie belangrijk is? Samen kunnen we de beste locatie bepalen.

 

– Wees open en ontspannen tijdens de shoot. Het is normaal om zenuwachtig te zijn, maar probeer te genieten van het moment en van elkaar.

TARIEVEN KOPPELSHOOT

MINI SESSIE
1u photoshoot
15 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€200+

PORTRAIT SESSIE
2u photoshoot
25 bewerkte foto's
1 locatie
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€300+

MAXI SESSIE
4u photoshoot
50 bewerkte foto's
2 locaties
Studio of outdoor
Hoge resolutie foto's

€450+

BOEK JOUW KOPPELSHOOT

Een liefdevolle shoot, waarin jullie liefde voor elkaar wordt vastgelegd! Hoe mooi en waardevol is dat? Vieren jullie een jubileum, een verloving, een zwangerschap of gewoon de liefde voor elkaar? Dan is deze loveshoot iets voor jullie!

 

Interesse in een romantische shoot met jouw partner? Stuur een mailtje naar info@simonramboer.be

LIEFDEVOLLE VERHALEN.

STUUR EEN BERICHT.